fbpx

De câte ori am căzut până să ajung sus?

De câte ori am căzut până să ajung sus?

Suntem de părere că cea mai bună motivație atât pentru modelele noastre, cât și pentru tinerele ce-și doresc să facă o carieră în videochat, o reprezintă poveștile fetelor noastre. Probabil v-ați obișnuit deja să vă împărtășim amintiri, emoții, întâmplări ale multor fete ce lucrează la noi.

De ce? Pentru că aici suntem cu toții prieteni, suntem un colectiv prietenos, ascultător și mereu dispus să dea o mână de ajutor sau un sfat celor care au nevoie. Ca dovadă, și fetele care vin să-și împărtășească întâmplări, nu tocmai fericite, cu noi.

Povestea de astăzi este povestea Mirelei, o tânără care, după cum ea însăși a spus, vrea să ne împărtășească de câte ori a căzut până să ajungă sus!

„Nu știu dacă este importantă vârsta mea, cred că vârsta ne-o facem singuri. Am văzut că e o modă aș putea spune ca fetele de aici să-și spună povestea, așa că m-am gândit să o împărtășesc și eu pe a mea, poate va reuși să motiveze și alte tinere!

    Eu am o fetiță de 5 ani pe care o iubesc mai mult decât orice. Am născut-o de tânără, prea tânără poate. Și știți cum e, când ești o mamă singură și ești și foarte tânără, societatea te blamează și te acuză…

    Mi-a fost foarte greu, cui nu îi este? Peste tot priviri și vorbe răutăcioase…

    Fetița mea m-a împiedicat să spun așa să urmez o facultate, să-mi continui studiile. Nu regret, consider că ea e cea mai mare minune din viața mea, dar m-am descurcat foarte greu cu banii la început, mai ales că părinții mei nu aveau salarii prea mari.

    Anul trecut mi-am zis că trebuie să mă angajez, mama mea se îmbolnăvise și nu mai putea să muncească și trebuia să-mi asigur o sursă de venit undeva.

    Cine angajează o fată fără studii superioare? Chiar dacă am luat bacul cu o notă mare, pe nimeni nu interesa asta. Nu aveam diplomă de facultate, nu mă angajau…

    M-am lovit de multe refuzuri, până în final am găsit un job ca ajutor de bucătar. Numai ajutor de bucătar nu eram acolo, pentru că nu făceam altceva decât să fac curățenie peste tot, eram la ordinul tuturor.

    Atunci am știut că trebuie să fac o schimbare în viață, așa că am făcut-o. M-am angajat în cadrul Live Studio. Cu emoții la început, ce-i drept, dar am descoperit un colectiv minunat care nu m-a judecat niciodată după aparențe.

    De când lucrez aici, m-am mutat împreună cu fetița mea, și am început și studiile la facultatea pe care mi-am dorit-o mereu. Dar nu vreau să mă opresc aici, vreau să fac performanță, vreau să ajung sus, vreau să arăt lumii că nu contează de unde pornești dacă ai suficientă motivație vei ajunge acolo unde ți-ai propus. Și cel mai important lucru e că nu ar trebui să lăsăm niciodată decizia celor din jur să ne influențeze. Am întâlnit multe obstacole până să ajung aici, dar iată-mă din ce în ce mai aproape de vârf!”

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗