fbpx

Confesiunile Mariei

Confesiunile Mariei

V-am obișnuit ca din când în când să vă mai împărtășim câteva dintre poveștile modelelor noastre. Multe dintre ele sunt un exemplu demn de urmat pentru tinerele din întreaga lume.

Un binecunoscut proverb spunea că din greșeli învățăm și nu se referea numai la greșelile noastre, ci și la greșelile celor din jurul nostru, care ar trebui să fie un exemplu pentru noi toți. De aceea vă oferim câte puțin din experiențele modelelor noastre, câteva povești de viață din care avem cu toții de învățat, indiferent de meserie sau statut.

Astăzi, Maria, care lucrează la noi de mai bine de doi ani, a decis că este timpul să împărtășească cu voi experiența vieții ei. „Trebuie să le oferim oamenilor și o perspectivă diferită” a spus Maria ca motivație pentru alegerea ei de a ne împărtăși poveste.

„Live Studio este pentru oricine, videochatul este pentru oricine. Majoritatea femeilor sunt de părere că doar tinerele aflate în floarea vârstei pot deveni modele de videochat de succes. Ei bine, eu vreau să le spun că nu e chiar așa. Eu am 29 de ani și 2 copii, și asta nu m-a oprit în a face ceea ce mi-am dorit mereu.

Dar cum am ajuns aici? Probabil asta vă întrebați. Nu mulți oameni au norocul de a-și găsi jumătatea din prima. Puțini sunt cei care se întâlnesc încă din tinerețe și ajung să rămână împreună tot restul vieții. Așa am sperat că va fi și relația mea. Am sperat.

mama-tata-si-copilulL-am cunoscut pe soțul meu foarte tânără, eram prin liceu. După ce am terminat liceul ne-am și căsătorit și am făcut și primul copil. Undeva în sufletul meu mereu rămăsese un regret cum că nu am apucat să fac studii de specialitate, cum îmi dorisem mereu, dar mi-am zis pe atunci că familia e mult mai importantă. Soțul meu era cel care aducea bani în casă, eu mă ocupam cu creșterea copilului, educarea lui, cu mâncarea cu curățenia. Pe scurt, eram o gospodină model.

Până când s-a  întâmplat nenorocirea. Soțul meu a murit într-un accident la muncă. Nu pot să-mi dau seama nici acum dacă am fost mai mult șocată sau terifiată. Cert este, că pe lângă durerea și golul imens pe care l-a lăsat în sufletul meu, am rămas și cu doi copii de îngrijit și crescut, fără experiență în vreun domeniu de muncă și fără un studiu de specialitate. Ce puteam face?

O prietenă mi-a spus de Live Studio. Puțin sceptică la început, am încercat. Și iată-mă azi, cu copiii la cele mai bune școli, cu un apartament numai al meu și o mașină proprie și.. studentă! Sunt studentă la medicină veterinară în anul 3, acolo unde mi-am dorit mereu. Niciodată nu e prea târziu să faci unele lucruri, niciodată nu e prea târziu să-ți iei inima în dinți și să încerci lucruri noi.

Live Studio a fost acolo pentru mine când nimeni nu a fost, când toți ceilalți angajatori îmi cereau experiență sau studii de specialitate. Pentru asta mulțumesc și vă spun încă odată că meserie de model de videochat nu are limită de vârstă sau prejudecăți!”

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗