fbpx

Model de videochat, o poveste de mii de dolari

Model de videochat, o poveste de mii de dolari

Una dintre colegele noastre a decis să împărtășească cu voi experiențele sale ca și model de videochat. C. este acum un model se succes, câștigă mii de euro lunar și a reușit să-și schimbe viața, cât ai bate din palme. Cel mai bine este sa o lăsam pe ea sa vă povestească.

Eu m-am născut într-un orăsel mic de lânga București unde, după ce termini liceul, nu ai prea multe opțiuni. Joburile de aici îți aduc niște salarii infime cu care nu te poți descurca. Am văzut asta la mama mea care a decis să nu se mute într-un oraș mai mare. Ambii mei parinți și-au drămuit toata viața banii ca mie să nu îmi lipsească nimic. Îi iubes și respect enorm pentru tot ce mi-au oferit.

Sunt model de videochat și îmi place

Spre deosebire de ei, eu mi-am dorit mai mult. Am vazut pe un cont de socializare o postare în care spuneau că în videochat poți câștiga mii de dolari lunar. Am decis să dau un telefon și să-mi încerc norocul. Mi-a răspuns o fata foarte drăguța care m-a invitat în sediul Live Studio unde am pus toate întrebarile posibile despre domeniu. Da, nu știam prea multe despre ce înseamnă să fii model de videochat și a fost extrem rabdătoare si mi-a clarificat tot ce doream să știu. Mi-a explicat despre importanța colaborării cu un studio legal și despre echipa minunată din care voi face parte. Auzisem despre studiouri care nu-și apreciază deloc modelele, dar în Live Studio totul este ca la carte.

Am fost surprinsă sa vad cât de implicați sunt oamenii de aici, mereu dispuși să te ajute. Eu nu știam limba engleză, m-au băgat imediat la cursuri intensive. Credeam că asta va fi cel mai mare impediment. Nu a fost deloc așa. Mai mult decat atat,  am fost niciodata pusă în situația de a face ceva ce nu îmi doresc.  Am fost mereu înțeleasă și ajutată.

Câștig mii de dolari lunar

Pentru asta tin să le mulțumesc enorm celor care au crezut în mine, echipei Live Studio. Acum, la un an după ce am ales să merg pe mana lor și să lucrez ca model de videochat, sunt foarte mândră de mine. Am reușit sa fac sumele acelea despre care se vehiculează peste tot. Da, poți face mii de euro la perioada și spun asta pentru că eu sunt unul dintre fetele primesc atâția bani în cont. Îmi permit să îmi cumpăr hăinuțele pe care le vreau, când le vreau. Imi place să merg la festivaluri, iar acum nu mai ratez nici unul. Îmi fac programul cum doresc și totul este perfect. Spre deosebire de alte joburi, aici vin de placere și am reușit tot ce mi-am propus datorită acestui job.

C. nu este singurul model de videochat care se poate mândri cu încasări fabuloase. Dacă și tu îți dorești să îți depașești limitele, Live Studio este locul perfect pentru tine. Te așteptam cu bratele deschise!

 

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗