fbpx

Cum alegi un studio de videochat pentru a nu-ți fi înșelate așteptările?

Cum alegi un studio de videochat pentru a nu-ți fi înșelate așteptările?

Vine o vreme în viața fiecărei tinere când simte că vrea să facă ceva nou, când simte că are nevoie de mai mult și-și dorește să-și schimbe considerabil modul de viață. Astfel, majoritatea tinerelor aleg meseria de model de videochat.

Fie că sunt începătoare în acest domeniu, fie că au mai lucrat deja, multe tinere au probleme în ceea ce privește alegerea unui studio de videochat potrivit.

Astfel, apar întrebări precum: „De unde știu care e cel mai bun studio de videochat?”, „Cum îmi dau seama că studioul lucrează legal?”, „Îmi voi primii bani la timp?”, „Vor respecta toate promisiunile?” sau  „Unde se fac angajări videochat?”.

Multe studiouri de videochat încearcă să atragă tinere modele făcând tot felul de promisiuni și oferte ce mai că par ireale. Poți să te încrezi în ele? Cum poți deosebi un studio de videochat serios de un studio de videochat fictiv?

Dragă tânără care dorești să-ți schimbi viața, am adunat în acest articol răspunsul la întrebările tale și o serie de sfaturi de care trebuie să ții cont atunci când alegi studioul de videochat pentru a nu-ți fi înșelate așteptările!

Fă o vizită studioului!

cum alegiNu e suficient doar să discuți cu persoanele de acolo prin e-mail sau telefonic. Chiar dacă nu ești ferm convinsă că vrei să te angajezi, o vizită la studioul de videochat nu te costă nimic! Astfel poți să vezi cât de prietenoși sunt oamenii, cum e mediul în care aceștia lucrează și cât de dotat este studioul. Degeaba se laudă cu lux și tehnologie de ultimă generație dacă în realitate lucrurile nu stau chiar așa.

De aceea noi invităm toate tinerele care doresc să se angajeze la un interviu în cadrul studioului. Le prezentăm camerele, pot să poarte discuții cu celelalte fete sau cu membrii staff-ului și se pot convinge că tot ceea ce am spus este adevărat.

Adresează cât mai multe întrebări!

Îți recomandăm ca atunci când mergi să discuți cu persoana care urmează să te angajeze, să pui cât mai multe întrebări. Dacă ești începătoare, firește că ai o mulțime de nelămuriri și lucruri care nu-ți sunt încă perfect clare ca de pildă: metoda de plată, riscuri videochat, programul de muncă, beneficiile oferite, condițiile puse la dispoziție și așa mai departe. Nu ezita să le adresezi!

Persoana în cauză ar trebui să-ți răspundă cu răbdare la toate întrebările. Cu cât mai multe detalii primești, cu atât poți fi mai sigură că studioul în care lucrezi este legal.

Oamenii contează cel mai mult

Poate ai vizitat un anume studio, ai văzut condițiile impecabile și aparatura de care dispun și ești de-a dreptul impresionată. Însă nu uita să acorzi atenție și colectivului! Încearcă să vezi cum relaționează oamenii de acolo, dacă există relații bune între ei.

Degeaba condițiile oferite sunt de nota 10 dacă există invidie sau ranchiună între colege. Nimeni nu poate lucra într-un mediu toxic. Încearcă să iei contact cât mai mult cu persoanele de acolo.

Noi punem foarte mare preț pe relațiile dintre membrii echipei și pe înțelegere, iar fetele pe care le angajăm trebuie să aibă un coeficient ridicat de inteligență emoțională. De aceea am ajuns atât de sus, de aceea am câștigat atât de multe premii și suntem atât de celebri.

Dacă vrei să faci parte dintr-o echipă de succes, atunci vino la noi! Garantăm dragoste la prima vedere! 😊

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗