fbpx

Pauzele lungi și dese, cheia marilor succese?

Pauzele lungi și dese, cheia marilor succese?

Cu toții cunoaștem zicala celebră „Pauzele lungi și dese, cheia marilor succese” și cu toții știm că are mai mult o tentă ironică decât serioasă.

modelele-live-studio-la-cafeaFirește, trebuie să luăm o binemeritată pauză atunci când simțim nevoia. Nimeni nu ne împiedică să facem asta, iar jobul din cadrul Live Studio m-a învățat acest lucru foarte important. Când mă simt copleșită, după câteva ture consecutive, când simt că sunt prea obosită și nu mai fac față, cel mai bine e să iau o pauză.

Merit un moment pe care să-l petrec doar cu mine însumi, în care să-mi adun gândurile și în care să prind forțe proaspete. O binemeritată cafea face întotdeauna minuni în astfel de situații, iar dacă nu-mi place să o beau singură pot oricând să merg în salon unde voi mai găsi câteva colege cu care să împărtășesc momentul de răsfăț.

Toți oamenii cred că videochatul este doar despre bani, despre a-ți îndeplini toate mofturile, de a-ți cumpăra mașini scumpe și de a-ți face toate poftele. Dar nu e chiar așa. Trăim într-o societate uscată de sărăcie, într-o societate unde salariul minim pe economie e groaznic de mic, iar calitatea vieții este determinată de numărul zilelor în care reușești să-ți întinzi salariul pentru a-ți acoperi nevoile elementare.

Viața în studio, m-a făcut să mă deconectez puțin de realitate. Am prietene cu care mai pot împărtăși un gând și am posibilitatea să mă relaxez și să fug un week-end la munte de exemplu, pentru a reveni cu forțe proaspete. Toate aceste lucruri nu se regăseau la jobul precedent. Un week-end liber însemna o adevărată onoare și primeam așa ceva doar în cazuri foarte speciale.

Live Studio BucurestiLive Studio m-a făcut să uit că trebuie să mă lupt zilnic pentru a avea un trai decent, că am de plătit facturi, chirie, mâncare, utilități și că nu voi mai ști cum să-mi împart banii pentru toate. Live Studio mi-a oferit confortul financiar de care aveam nevoie și de asta pot lucra în liniște.

Ba mai mult, înveți să-ți diversifici gusturile, stilul, alegerile, experiențele, toate lucrurile care te definesc pe tine ca persoană și ai toate resursele necesare să faci asta.

Bineînțeles, viața într-un studio nu înseamnă doar lapte și miere, nicăieri nu găsim perfecțiunea. Ca oriunde, vei mai avea parte și aici de nemulțumiri, sau poate vei avea o zi mai proastă și vei fi supărată din orice, sau chiar vei avea discuții mai controversate cu anumite colege. Suntem oameni și e normal să mai greșim, însă trebuie să știm cum să ne descurcăm cel mai bine în astfel de situații și să nu le ducem la extrem.

Repet, Live Studio m-a învățat că uneori o pauză e cea mai bună soluție. Atunci când simți că oboseala sau problemele te copleșesc, cel mai bine este să spui stop și să petreci câteva momente cu tine, să te aduni.

Live Studio nu mi-a impus niciodată să lucrez peste puterile mele sau să încerc să mă autodepășesc muncind ore suplimentare. Aici suntem de părere că trebuie să facem totul cu suflet, trebuie să ne placă jobul nostru și astfel vom lucra cu drag și vom fi fericite.

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗