fbpx

Povestea Irinei – Model de succes Live Studio

Povestea Irinei – Model de succes Live Studio

Sunt Irina, am 25 de ani, lucrez în cadrul studio-ului “Live Studio” și am decis sa impartasesc povestea mea de viata cu voi dragi cititori.

La întrebarea “Care este povestea ta de viață?“, devin nostalgica. Nici nu știu de unde să încep, o să încerc să vă fac un rezumat.

live-studio-videochat-bucuresticopil care plangeÎn primul rând, vă pot spune că nu am avut o viață roz și nici nu m-a ținut nimeni în puf. Vă spun asta pentru că mulți care mă văd pentru prima data cred că așa a fost.

Viața nu a fost prietenoasă cu mine, eu nu am părinți și de când mă știu am crescut într-un orfelinat din Piatra Neamț. Sincer, despre orfelinat și timpul petrecut acolo, nu vreau să povestesc. Pot să zic doar că a fost puțin traumatizant. Ca să zic așa, “soarele a răsărit și pe strada mea” abia pe la vârsta de 13 ani când una din îngrijitoarele din orfelinat m-a luat la ea acasă pentru că a prins drag de mine.

Am un mare respect pentru ea și nici nu știu cum sa îi mulțumesc. Fără ea nu știu ce s-ar fi ales de mine. M-a educat, îngrijit, hrănit și m-a trimis la școală. Din păcate, nu a durat mai mult de 3 ani. Ea a murit de cancer la sân, o boală necruțătoare.

Aveam  în jur de 17 ani când am luat viața în propriile mâini, în adevăratul sens al cuvântului. Desigur, nu am renunțat la școală. Nu m-am gândit niciodată să renunț, și pentru acest lucru pot să îi mulțumesc încă o dată îngrijitoarei de la orfelinat.  Mi-a spus că orice aș face, să nu renunț niciodată să lupt pentru visele mele și să nu mă opresc din a visa! Și aveam un mare vis, cel de a face o facultate în domeniul contabilității. Marea mea dragoste a fost matematica, o să vi se pară ciudat să auziți asta.

M-am angajat într-un bar pe post de chelneriță. Desigur, știți și voi cât de mare este un salariu în acest domeniu, din care plăteam o chirie, mâncare, utilități și restul.  A fost o perioadă groaznică în viața mea!

Noaptea lucram, dimineața mă duceam la liceu, după amiaza din nou la muncă. Nici colectivul din liceu și nici cel de la muncă nu era prea prietenos cu mine, toată lumea mă privea cu ochi răi și îmi aruncau glume și “săgeți” să zic așa, pentru că veneam obosită și știau toți de trecutul meu și unde am copilărit. Pentru ei, a-și bate joc, era ceva foarte distractiv. Oricum, a trecut și asta într-un final.live-studio-videochat-bucurestiirina model live studio bucuresti scaled

Un alt episod greu din viața mea a fost atunci când m-am înscris la facultate și m-am mutat în București.  Vă imaginați cam cum a fost , nu aveam  un loc de muncă stabil, doar ce reușeam sa lucrez ca promoter câteva ore pe aici, pe colo. Banii economisiți începeau să se termine deja după 2 luni în București.

Eram foarte suparată și îngândurată când am ieșit într-o după amiază de la facultate. Nu aveam chef de nimic și de nimeni.

O colegă (ALINA) cu care mă înțelegeam bine, tot insista să ieșim la cafea. Desigur, nu doream să ies. Nu știam cum să ajung și să mă închid mai repede în casă. M-a convins în cele din urmă.

Îmi făcuse bine să ies cu ea, mi-a distras atenția de la gânduri și greutăți. Am stat la cafea 2 ore, am vorbit de toate și despre orice, am râs, am plâns și m-am descărcat. La un momen dat văzuse Alina un articol in presa despre un job foarte bine platit și știind că eram în căutarea unui loc de munca, mi-a arătat articolul. Asa am descoperit Live Studio.

În seara aceea, am stata până târziu și am căutat pe Google, Facebook și pe diferite bloguri articole și tot felul, pentru a mă informa despre acest loc de muncă.  Mi-a stârnit foarte tare interesul când am citit că e bine plătit și are un program flexibil, era perfect pentru mine!

A doua zi am sunat și am programat un interviu, aveam un singur gând: ce o fi, o fi.

Când am ajuns la studio, am rămas surprinsă cât de frumos și cât de luxos era. Fetele de acolo au fost foarte drăguțe cu mine până am intrat în biroul manager-ului pentru interviu. Am avut o surpriză și mai mare când am văzut cât de drăguță și amabila era și ea!

Din acel moment devenise un vis să lucrez acolo, și desigur, visul s-a și îndeplinit! Pe parcurs, cei din cadrul studio-ului mi-au devenit  ca o familie, o familie pe care nu am avut-o niciodată. Au avut grijă de mine, m-au instruit pentru a deveni un model de top, m-au înțeles, m-au ascultat, chiar s-au implicat și în problemele mele personale, m-au ajutat foarte mult!

Viața mea s-a schimbat din momentul în care am călcat pragul studio-ului! Mi-am terminat facultatea, sunt la master în ultimul an, mi-am luat un apartament, îmi permit orice, nu mai am nici o grijă! De abia aștept să termin și masterul pentru că mi s-a promis un post de contabilă aici, în studio. Uneori stau și mă gândesc și pare că realitatea e un vis!

Dacă este, sincer, nu vreau să mă mai trezesc!

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗