fbpx

Iubita mea este model de videochat

Iubita mea este model de videochat

Videochat-ul a ajuns să fie un domeniu foarte cunoscut în ultima vreme, mai ales că se câștigă foarte bine din acest job și că România este în topul țărilor europene în acest domeniu.  Firește că acest lucru nu este suficient pentru a transforma criticile în laude, tocmai din pricina mentalităților învechite.

O problemă cu care se confruntă România ține de mentalitățile persoanelor din ziua de azi. Ce-i drept, există locuri unde oamenii sunt foarte deschiși la minte, dar există și zone rurale unde se păstrează încă tradiții, idei și concepte vechi. Live Studio se mândrește de câțiva ani cu performanțele obținute. Premiile câștigate ne reflectă devotamentul și profesionalismul cu care lucrăm.

Zilnic, modelele noastre ne povestesc despre realitățile cu care se confruntă, despre criticile și judecățile pe care le primesc zilnic.  O poveste ce ne-a atras atență însă, și am decis că ar fi cazul să o împărtășim cu voi, este povestea Mirabelei, o tânără fericită de 25 de ani ce tocmai s-a logodit.

Povestea ei e simplă, Mirabela a fost judecată permanent și criticată pentru meseria pe care o are de toate persoanele apropiate ei, cu excepția uneia: a logodnicului ei. Acesta a fost singurul care a susținut-o permanent și nu a judecat-o nici măcar o clipă.

De data asta nu o să mai redăm cuvintele unui model de videochat, așa cum v-am obișnuit, ci o să redăm cuvintele logodnicului ei:

mirabela-model-live-studio-videochat-bucuresti„Când am cunoscut-o nu știam cu ce se ocupă. După spusele ei, lucra deja ca model de videochat pe atunci, de un an chiar. Sincer, nu m-a interesat prea mult domeniul în care profesa atâta timp cât mi-a demonstrat ce persoană minunată este.

Ce-i drept, mi-a spus cam târziu cu ce se ocupă. O înțeleg. Îi era teamă că o voi judeca sau că nu voi mai dori să vorbesc cu ea. În schimb, am înțeles-o, și cred că sunt printre puținele persoane din viața ei care au înțeles-o și au acceptat-o așa cum e, fără să o judece. Știu ce înseamnă a fi model de videochat, pentru că mi-a povestit odată exact cu ce se ocupă și în ce constă meseria ei și nu am judecat-o niciodată pentru alegerea făcută.

Nici măcar părinții ei nu au fost de acord cu ceea ce face ea, nici prietenii, nimeni. Eu am fost singura persoană care i-a fost alături și a înțeles-o. Îi era destul de greu să se întrețină la facultate, și orice alt job și-ar fi ales nu-i permitea nici să ajungă la cursuri și nici nu-i oferea stabilitatea financiară de care avea nevoie.”

Se pare că există și persoane care posedă rar întâlnita calitate de a fi „open minded” și probabil că și ceilalți ar trebui să învețe de la ei.

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗