fbpx

Protejeaza-te impotriva anunturilor false despre videochat din online

Protejeaza-te impotriva anunturilor false despre videochat din online

Desi este unul dintre cele mai bine platite joburi din prezent, videochatul poate prezenta si multe oferte capcana pentru tinerele care sunt incepatoare si nu au idee cum functioneaza acest domeniu.

Adevarul este ca foarte multe persoane profita de naivitatea tinerelor, insa trebuie sa stii faptul ca sunt anumite detalii care te pot ajuta sa faci alegerea corecta atunci cand vrei sa incepi o cariera in videochat.

In continuare iti voi prezenta care sunt aceste detalii care trebuie sa fii atenta si care sa te ajute sa poti face diferenta intre un anunt online care este fals si unul care prezinta o oferta reala.

Imaginea studioului care angajeaza

Primul aspect la care trebuie sa fii atenta si pe care il consider a fi de departe cel mai important este cel referitor la imaginea pe care o prezinta studioul respectiv. In acest sens, daca vei observa faptul ca acel studio care angajeaza nu prezinta multe informatii si este foarte greu de gasit pe internet trebuie sa iti pui multe semne de intrebari.

Foarte multe dintre escroci se folosesc de firme false, care nu exista sau daca exista sunt facute doar superficial, pentru a reusi sa insele persoanele tinere.

Daca iti doresti sa dai de un studio serios asigura-te ca cel cu care iti doresti sa colaborezi este si unul cunoscut, prezinta un site organizat si foarte bine pus la punct si nu in ultimul rand, sunt multe persoane care pot oferi un feedback asupra lui.

Stai departe de site-uri care nu sunt complete, care afiseaza numeroase greseli gramaticale sau care au linkuri ce nu functioneaza. Un studio care se va respecta va acorda o atentie deosebita acestor detalii si va avea in spate profesionisti care sa se asigure ca toate acestea sunt puse la punct.

Iti cere bani la angajare sau iti ofera in avans?live-studio-videochat-bucurestifata satena cu dolari 900x444 300x148 1

Daca se intampla acest lucru atunci sa-ti fie clar ca nu poate fi decat o escrocherie. E important sa stii faptul ca un studio profesionist iti va oferi pe deplin toate conditiile de care ai nevoie pentru a-ti desfasura activitatea si sub nici o forma nu va avea nevoie sa-ti ceara bani pentru a putea sa colaborezi cu el.

Mai mult decat atat, sunt studiouri care spun ca iti platesc foarte multi bani in avans, ceea ce poate fi la fel de fals. In acea situatie vei observa ca sunt foarte multe detalii in spatele contractului, care nu vor face decat sa se foloseasca de tine.

Vei avea parte de un contract de munca?

Nu in ultimul rand trebuie sa vezi daca acel studio de videochat cu care iti doresti sa colaborezi pune accent pe legalitate. In acest sens, studioul respectiv ar trebui sa-ti ceara foarte multe detalii personale, in special cele ce tine de varsta pe care o ai.

In cazul in care nici macar nu te intreaba daca ai 18 ani atunci fii sigura ca nu este nimic legal si ai toate sansele sa fii inselata.

De asemenea, faptul ca nu iti va incheia un contract de munca sau nu iti va preciza foarte clar modul in care vei fi platita iti va arata in primul rand lipsa de seriozitate, iar in al doilea rand faptul ca nu este in regula deloc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗