fbpx

Producatorii de bere polonezi au inventat berea cu parfum de femeie

Producatorii de bere polonezi au inventat berea cu parfum de femeie

In aceasta vara vi se pregateste cea mai senzuala bautura la halba inventata vreodata. Producatorii polonezi de bere “Yoni” au recoltat bacterii vaginale de la un model ceh ( Alexandra Brendlova ) si au creeat berea minune. Nu era indeajung ca sunt mii de feluri de bere in lume dar au mai adaugat si ei inca un produs pentru papilele gustative ale oamenilor impatimiti de bere.

Noi ne miram cum cel mai bun model ceh si-a dat acordul sa i se preia bacterii vaginale pentru acest produs. Cat poti castiga oare de la o companie de bere pentru prelavare de bacterii ???

Chestia care ne amuza este ca in dorinta nebuna de a crea un gust unic de bere, producatorii spun ca s-au intrecut pe ei insisi. Dupa ce au recoltat mai multe monstre de lactobacili ( adica bacterii vaginale responsabile cu mentinerea PH-ului ) de la superbul model Brendlova, berarii polonezi au anuntat pe plan mondial ca au scos la vanzare pe internet, berea care contine “gratia, senzualitatea, sensibilitatea si feminitatea” specifice unei femei.

Producatorii sustin ca bacteria vaginala este folosita in procesul tehnologic si ca normele de igiena si sanatate sunt respectate cu sfintenie. Producatorii vor sa stranga 150.000 Euro pentru ca afacerea lor sa se extinda in intreaga lume. Berile ambalate la sticle de 0,5 litri se vand doar in Europa si pot fi comandate de pe site-ul lor. ( noi am facut o mica cercetare pe internet si am gasit site-ul care se ocupa cu vanzarea berii : http://www.orderyoni.com/ ).

Berea Yoni este 100% realizata din ingrediente naturale si are neoie de 2-3 luni pana cand este gata. Recomandata atat barbatilor cat si femeilor care stiu sa aprecieze o bere bruna, Yoni este prima dintr-o serie de produse unice. O sticla de bere cu parfum de femeie poate ajunge la 30-35 de euro cu tot cu cheltuielile de transport.

Polnezii spera ca pana in Octombrie 2016, cand va fi organizat berarul, berile lor sa fie in toate restaurantele si barurile europene. Ca si informatie, berea la halba este cea mai bauta bere din lume pentru ca este rece. Berea rece la halba, are 5% alcool si este obtinuta din cele 4 produse naturale esentiale : drojdia de bere, hamei, malt si apa. O halba are 215 kilocalorii, nu contine deloc lipide si este bogata in potasiu ( 135 mg ). Are valori nutritive considerabile, avand in vedere ca are 2,5 grame de proteine si 16 grame de carbohidrati. In plus, berea la halba are 20 de miligrame de calciu si 30 de miligrame de magneziu . De aceea ne place berea la halba mai mult decat cea imbuteliata.

Pentru mai multe informatii si articole, nu uitati ca suntem si pe Social-Media !

buton facebookbuton twitterbuton google+

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Open chat
1
Hey! Bun-venit. Cu ce iti pot fi de folos? 🤗