Angajari videochat Bucuresti | LiveStudio.ro

Angajari videochat Bucuresti

Angajari videochat

interviu video chatCel mai bun studio

Livestudio este unul dintre cele mai bune studiouri de videochat din Bucuresti. In acest domeniu si in compania noastra exista modele care lucreaza alaturi de noi de peste 8 ani de zile. De altfel fiecare viitoare colaboratoare a Livestudio vine “oarecum” cu un plan facut. Vreau o viata mai buna! Vreau independenta financiara! Vreau un job mai bun! Vreau o masina noua! Vreau o casa a mea! Daca si tu ai un astfel de plan, acum cand citesti aceste randuri si te regasesti in cuvintele de mai sus, atunci un job videochat alaturi de Livestudio este ceea ce ai nevoie.

Dorim in permanenta sa ne extinedem echipa de modele. Oare, tu sa fii urmatorul model videochat de top cu care vom colabora?
Fiind o companie de top pe piata angajarilor video chat in Bucuresti, in permanenta, avem oportunitatea de a ne extinde echipa de modele cu noi angajate. Asta nu inseamna ca oricine poate lucra cu noi. teamworkColectivul Livestudio este atent selectionat, tocmai din dorinta de a ne mentine standardele de calitate ridicate si pentru a nu crea discomfort celorlalte modele angajate. Suntem mandri de colectivul format in cadrul Livestudio, de mediul prietenos in care lucram, de conditiile foarte bune in care ne desfasuram activitatea si mai ales de performanta trainerilor din cadrul studioului. Inca din start ne dorim sa construim succesul tau, care de fapt este inca o piatra la temeia succesului nostru. Astfel vrem ca tu sa castigi multi bani, dar si sa intelegi ca acest beneficiu financiar, foarte mare, obtinut in cadrul LiveStudio, este de fapt o munca de echipa, o munca in care studioul investeste cunostinte tehnice avansate, cursuri de limbi straine, cursuri de psihologie a membrilor, echipamente performante si nu in ultimul rand reclama platita, promovare pe cele mai profitabile platforme internationale.

Intotdeauna ne-am dovedit meritul de a fi printre liderii pietii, aducand un aport considerabil industriei, dar si pastrand o linie de business bazata pe o strategie de termen lung. Vechimea pe piata inseamna un trecut curat, un istoric remarcabil al performantei si o sfera legala a desfasurarii activitatii.

colege angajari videochat

Pentru a putea apela la echipa de angajari videochat a Livestudio, va trebui sa indeplinesti cateva conditii simple dar foarte importante:
1. Sa ai minim 18 ani
2. Sa cunosti limba romana corect si gramatical
3. Sa cunosti cel putin o limba straina scris, Engleza sau Franceza
4. Sa fii o persoana civilizata, fara vicii care ar dauna unui colectiv
5. Sa fii o fire rabdatoare si sa intelegi ca succesul se construieste si nu vine pe fuga
6. Sa ai un limbaj si o atitudine placuta, demne de un mediu de lucru profesional
7. Sa iti doresti sa castigi multi bani din videochat

Candidata ideala pentru un model videochat de top se regaseste si in urmatoarele aspecte:
8. Sa ai un fizic ingrijit si sa fii dispusa sa folosesti machiajul si atitudinea feminina
9. Sa iti doresti sa depasesti limitele personale
10. Sa fii open minded si sa cauti sa fii un bun entertainer
10. Sa iti doresti sa devii o persoana mai buna si sa excelezi profesional

Totusi ia aminte la faptul ca atunci cand apelezi la angajari videochat, Livestudio iti poate deschide multe oportunitati in viata si iti poate oferi multe beneficii care sa te ajute sa iti dezvolti personalitatea, si sa iti depasesti limitele. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ai un pic de curaj si sa iti oferi o sansa! Sansa de a castiga.

In 2 vorbe

 • Cel mai bun studio videochat din Bucuresti
 • Un leader pe piata de angajari videochat
 • Un colectiv atent selectionat si civilizat
 • Un numar mare de modele cu vechime
 • Traineri individuali pentru fiecare model nou
 • Corectitudine, legalitate si confidentilitate
 • Profesionalism si dedicare 100%
 • O echipa exclusiv feminina
 • Intimitate, discretie si mai ales respect

De ce Livestudio

De ce sa alegi un job la o multinationala si de ce sa accepti sa fii tratata diferit doar din cauza ca nu ai experienta?

Un job videochat este mult mai convenabil din toate punctele de vedere. Noi suntem cea mai buna oportunitate cand cauti angajari videochat. Iti garantam, in cateva cuvinte ca suntem mai buni decat altii. De ce suntem mai buni ca altii? Modelele noastre, trainerii nostri si tehnicii nostri sustin asta. Vei observa din prima clipa, ca noi suntem orientati catre modele si stim cum sa formam un model cu incasari maxime. Noi iti oferim LEGALITATE, SERIOZITATE, DISCRETIE si nu in ultimul rand SUSTINERE. De fapt sustinerea este cea mai importanta in acest domeniu. Imagineaza-ti ca oriunde te-ai duce sa te angajezi ai da o proba practica sau ar trebui sa accepti salariul minim de new-entry. In cadrul Livestudio, te invatam sa ajungi model videochat de TOP, in timp ce tu obtii rezultatele financiare pe care le doresti de la acest job inca din primele luni. Suntem o echipa de profesionisti din prima clipa a colaborarii si iti vom dovedi acest lucru inca din cadrul interviului de angajare video chat.
 
Programeaza un interviu

Uite ce primesti daca ai sa lucrezi cu noi

 • 1 Profesionalism si seriozitate Nevoia de a supravietui intr-o piata mereu in schimbare si unde tot ce este nou astazi, maine este depasit, ne-a facut sa devenim profesionisti si sa cunoastem totul despre videochat. Acestea, completate de respect, plati corecte si la timp, fair-playul si devotamentul fata de munca ne-au adus unde suntem astazi, respectiv in fata ta.
 • 2 Salariu garantat sau bonus. Vrei? Noi chiar iti oferim, nu doar promitem. La livestudio poti primi optional un salariu garantat de pana la 4500 lei, pe o perioada de 3 luni. Asta ar insemna un venit de cel putin 1000 EURO garantat! Esti un model exemplar? Serioasa si devotata Livestudio? Noi te vom rasplati cu bonusuri.
 • 3 Concursuri cu premii consistente Livestudio organizeaza periodic concursuri care sunt facute pentru toata lumea. In cadrul Livestudio nu sunt premiate doar modelele care castiga cel mai mult ca in alte studiouri videochat, la noi toata lumea este egala si toate modelele videochat au o sansa. Cum ti-ar place sa castigi cel mai nou telefon, un sejur de lux la mare sau chiar o masina? Noi iti oferim aceste sanse prin partenerii nostri care organizezaz astfel de concursuri!
 • 4 Teambuilding si socializare Livestudio organizeaza ocazional petreceri, iesiri in aer liber, la mare, la munte in functie de sezon. Ne place sa fim aproape de modelele noastre si sa le rasplatim fidelitatea, de aceea Livestudio nu scapa nici o ocazie de a petrece, alaturi de modelele videochat. Este un prilej si un loc foarte bun sa legi prietenii adevarate care sa iti schimbe viata personala in bine! Hai la noi!

Te-am convins? 0740 500 090 - Contacteaza-ne si programeaza un interviu!